Zo knap je je eigen fiets op!

Bijna elke Nederlander heeft wel een fiets, sommige hebben er zelfs meerdere. De fiets is in Nederland de ideale manier om snel van a naar b te komen. Veel mensen kunnen dan ook niet meer zonder hun fiets. Het is dan ook heel vervelend als je fiets iets mankeert. Vaak brengen we de fiets dan gelijk naar de fietsenmaker, maar je kan er ook zelf eens aan knutselen!

Koop zelf fietsonderdelen

Wanneer iets kapot is aan je fiets, heb je vaak niet de juiste spullen in huis om deze te maken. Je kan heel gemakkelijk online fietsonderdelen bestellen om er zelf mee aan de slag te gaan. Weet je niet hoe? Online zijn genoeg tutorials te vinden die je uitleggen hoe je bijvoorbeeld je band plakt of hoe je de fietsketting er weer op zet.

Fiets pimpen

Als je dan toch bezig bent met het opknappen van je fiets, kan je gelijk je fiets een beetje pimpen. Een voordeel hiervan is dat je fiets wat opvallender wordt en dus beter vindbaar. Je kan beginnen door wat fietsaccessoires te bestellen, zoals een mooie bel of nieuwe fietstassen. Je kan er ook aan denken om je fiets een hele nieuwe kleur 

Heb jij fietsonderdelen nodig of ben je benieuwd hoe je je fiets kan pimpen? Kijk dan eens op de site van OMNI Bikeparts voor een groot aanbod aan fietsonderdelen en fietsaccessoires! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *