Hoogst beoordeelde mini velgen voor minivoertuigen

Mini Wheels is een nieuw spelvervolg op populaire spellen zoals Crash Team Racing of Mario Kart. In dit spel kun je uit vele voertuigen kiezen en tegen de computer racen. Het verschilt van andere vergelijkbare arcade-racers, omdat het een interessant en opwindend verhaal heeft om als spel voor één speler te spelen. Je moet de mooie prinses redden, de missie uitvoeren en elke race op de hoogst mogelijke manier voltooien om het spel te winnen. Mini velgen heeft een complete selectie voertuigen om in te racen. Het eerste voertuig is een vintage Mini die is gebaseerd op een voertuig uit het tijdperk van films als Thunder Alley en Stagecoach. Het volgende voertuig is een oude VW Bug die vergelijkbaar is met de VW Bus. Het laatste voertuig is een New Beetle uit de jaren 80 die iets geavanceerder is in vergelijking met de eerder genoemde voertuigen.

Verschillende soorten vermogen en snelheid

Elk van de voertuigen heeft verschillende soorten vermogen en snelheid en kan tot twintig mijl per uur accelereren. Er zijn drie soorten voertuigen om in te racen. Je hebt het standaard eencilindervoertuig, de tweecilinderauto die lichter is en het krachtige voertuig met tweewielaandrijving. Alle drie de voertuigklassen hebben lichtmetalen velgen en kunnen worden aangepast door enkele van de meest populaire accessoires te installeren die beschikbaar zijn voor voertuigen van dit type. De racebaan heeft bochten en kan worden ontworpen door bochten toe te voegen met behulp van een helling en een put. De put kan worden ontworpen met behulp van gaten in de grond en vervolgens kan het oppervlak worden gemaakt met nieuwe minibanden.

Uw rijervaring leuker en opwindender maken

De Mini Cooper mini velgen kunnen uw rijervaring des te leuker en opwindender maken. U zult genieten van de verbazingwekkende verbetering in wegligging en snelheid wanneer u deze velgen installeert. De Mini Cooper-wielen hebben ervoor gezorgd dat de oude en gebruikte voertuigen er als gloednieuw uitzien. Tegenwoordig zijn de best beoordeelde velgen beschikbaar voor voertuigen van alle soorten, modellen en maten. Miniwielen zijn ook verkrijgbaar in keramiek, gesmeed aluminium en chromen velgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *