E-chopper
Vervoer

Gebruik een E-chopper om de natuur te verkennen

Natuurgebieden mag je vaak niet betreden met een brommer of auto. Een alternatief daarop is echter de E-chopper. Hiermee mag jij je vaak gewoon begeven in een natuurgebied. Hoe dat komt? Dat lees je hier.

Elektrisch rijden

Een E-chopper is een soort kleine versie van de Amerikaanse chopper, de zware motoren die je in films en series ziet. Het grote verschil is echter dat de E-chopper alleen in het uiterlijk op de originele chopper lijkt. Van binnen is het namelijk een volledig elektrisch vervoermiddel. Je kunt er dus zuinig mee rijden en je bent ook nog de natuur in acht aan het nemen. Want een brommer of auto is vreselijk voor de omgeving, met name dieren hebben er veel moeite mee. Met de E-chopper kun jij in alle rust gebieden als de Veluwe ontdekken. De E-chopper maakt namelijk amper geluid. Daardoor stoor je er niemand mee en kun je toch snel vooruit komen.

E-chopper

Slecht ter been

De E-chopper is met name een uitkomst voor mensen die dolgraag zulke natuurgebieden ontdekken maar ook slecht ter been zijn. Lange wandelingen of een flinke fietsroute zijn dan uit den boze. Dankzij de E-chopper kunnen zij zich toch in zulke prachtige gebieden begeven zonder erg moe te worden of blijvend letsel op te lopen aan gewrichten en spieren. 

Huren of kopen

Voor een dagje is het natuurlijk gek om een E-chopper te kopen. Dan huur je er eentje. Maar mocht je elke dag elektrisch willen rijden en geen geld hebben voor een auto, dan is de E-chopper een geweldige optie.