Learning to drive a car. Driving school. Driver education.

Een elektrische auto leasen

Overweegt u om een auto te leasen en weet u nog niet of de voorkeur uitgaat naar een benzine, diesel, hybride of volledig elektrische auto? Dan is het leasen van een elektrische auto een goede manier om te beleven hoe deze auto rijdt. We willen steeds milieubewuster gaan leven en we willen het beste voor onze kinderen in de toekomst, zodat zij later in een gezonde wereld kunnen leven. Door elektrisch te gaan rijden kunnen wij daar een steentje aan bijdragen. Elektrisch Rijden is een van de oplossingen om de wereld wat minder te belasten. Want een gezonde wereld begint tenslotte bij jezelf. Elektrische auto’s hebben financiële voordelen ten opzichte van andere auto’s. Er is echter nog niet veel keuze in tweedehands auto’s. De aanschafprijs van een elektrische auto is vaak erg hoog en is elektrischeautolease dan toch een goede optie en hoeft u geen grote investering te doen.

Merken elektrische auto’s

Bijna elk merk auto heeft wel een elektrische auto op de markt gebracht. Een overzicht van alle elektrische auto’s vindt u bij elektrischeautolease. U kunt daar gemakkelijk een keuze maken uit alle merken en modellen auto’s. Het leasen van een elektrische auto kan zowel zakelijk als private lease gedaan worden. Aan de hand van uw wensen maakt u keuze bij de filteropties. Er wordt daarna geheel vrijblijvend een offerte gemaakt. Daarna zal een van de experts contact met u opnemen en mocht u nog vragen hebben dan beantwoorden zij dat graag. Al 10 jaar lang geven de medewerkers van elektrische auto’s een onafhankelijk advies over alle merken auto’s. Zij adviseren u onder andere bij welke leasemaatschappij of dealer u de auto van uw voorkeur kunt gaan leasen. Heeft u een keuze kunnen maken dan wordt de auto bij u thuis, op het werk of waar u maar wilt afgeleverd. Voor een vast bedrag per maand rijdt u in een elektrische auto. Het opladen van de accu is het enige waar u nog voor hoeft te betalen. 

5 redenen om een elektrische auto te leasen

Er zijn 5 goede redenen om een elektrische auto te leasen namelijk: 

1) U Tankt goedkoop. Of anders gezegd opladen. Elektriciteit is goedkoper dan benzine of diesel.

2) Er is minder CO2 uitstoot. Deze is veel lager dan bij een benzine of dieselauto. Wordt de auto opgeladen met groene stroom, dan draagt dit nog meer bij aan een duurzaam milieu. 

3) Lagere bijtelling. Vanaf 2021 is de bijtelling 12%. Bij de overige auto’s is dat 22%.

4) Snel en stil. Een elektrische auto kan van 0-100 km/uur in 5 seconden. De motor is bijna geruisloos stil.

5) Geen wegenbelasting. Tot 2025 is er door de overheid besloten dat u geen wegenbelasting hoeft te betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *